Petković: Radojičić već sada može da proglasi pobjedu

Nakon što je proteklo više od polovine izborne kampanje, Ujedinjena Srpska može biti i više nego zadovoljna podrškom naših sugrađana, sa očekivanjem da će, poslije 15. novembra, postati druga po snazi poziciona partija u budućem sazivu Skupštine grada, izjavio je Milan Petković, predsjednik Gradskog odbora US-a i nosilac odborničke liste ove partije.

Petković je izrazio očekivanje da će Ujedinjena Srpska napraviti do sada najbolji rezultat u Banjoj Luci, te da će Igor Radojičić, sudeći po reakcijama građana sa terena, nastaviti da vodi Banju Luku i u iduće četiri godine.

– Sudeći prema onome što svakodnevno čujemo od građana, Radojičić već sada može da proglasi pobjedu. Što se tiče očekivanje Ujedinjene Srpske, mi sa velikim optimizom čekamo 15. novembar, čvrsto uvjereni da ćemo biti druga po snazi članica vladajuće koalicije – rekao je Petković.

On je naglasio da ovakva očekivanja temelje na predanom i svakodnevnom radu sa građanima u proteklih pet godina, a ne samo u vrijeme predizborne kampanje, ističući da posebno zadovoljstvo pričinjava činjenica da je podrška ovoj stranci dodatno porasla poslije odluke Suda BiH kojom je poništena odluka CIK-a BiH o zabrani izlaska na izbore.

– Ta pobjeda prava i pravde samo je dodatno podigla rejting Ujedinjene Srpske jer su građani prepoznali namjere naših političkih opnenanata koji su željeli da nam osujete izlazak na izbore – ističe Petković.

US

US

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI