Predizborna tribina Gradskog odbora DNS-a na Starčevici

Demokratski narodni savez uvijek je bio uz narod i sa narodom vodeći principijelnu i odgovornu politiku odbrane i jačanja Republike Srpske. Tim putem idemo dvije decenije i ostaćemo dosljedni – sa najboljim kandidatima idemo do izborne pobjede i pozicije odlučujućeg političkog faktora u zaštiti interesa našeg naroda i naše Republike!
Ovo je večeras na tribini Gradskog odbora DNS Banjaluka na Starčevici brojnim članovima i sipmatizerima stranke poručio nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske za Izbornu jedinicu tri Nedeljko Čubrilović.

Na tribini kojoj su prisustvovali članovi Rejona tri GO DNS Banjaluka, koji obuhvata Starčevicu, Adu, Vrbanju, Debeljake i Zeleni vir, kao i brojno članstvo iz ostalih banjalučkih naselja, predstavljeni su kandidati DNS za Narodnu skupštinu Republike Srpske za Izbornu jedinicu tri i kandidati za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH za Izbornu jedinicu jedan.
Marko Aćić, kandidat DNS za Parlament BiH, poručio je će najviši princip političkog djelovanja kadrova ove stranke u institucijama BiH biti zaštita interesa, ustavne pozicije i nadležnosti Srpske u procesu evropskih integracija, te očuvanje ćirilice i srpskog jezika.
„Znanjem i stručnošću, sposobnim kadrovima i principima ustavnosti branićemo interese Srpske i našeg naroda“, poručio je Aćić. Skupu su prisustvovale i Aćićeve kolege sa liste DNS za Parlament BiH Dragana Beslać i Dragomir Keserović.

Milan Radović, kandidat DNS za Parlament Srpske, istakao je da je u fokusu politićkog programa stranke ekonomija, te da stranka ima jasan princip – odgovorno prema resursima radi jačanja privrede i stvaranja boljeg života za sve građane.
Damir Ćopić, kandidat DNS za Narodnu skupštinu Srpske, rekao je da se očekuje istorijski rezultat DNS na oktobarskim izborima – 15 poslanika u Parlamentu Srpske ić dva u Parlamentu BiH čime će stranka viri presudan faktor za formiranje vlasti.
Radmila Kocić-Ćućić, kandidat DNS za Narodnu skupštinu Republike Srpske, istakla je da je prioritet jačanje obrazovnog sistema kao nosioca društvenog i privrednog razvoja Republike i nastavak izgradnje savremenih škola i univerziteta, uz unapređenje nastavno-naučnog procesa.
Snažnim aplauzom su pozdravljeni i stali kandidati DNS za Narodnu skupštinu Srpske koji su predstavljeni na skupu: Zoran Đorđević, Borivoje Obradović, Dijana Radić, Dragan Talić, Sanja Jokić, Anka Šmitran, Daliborka Kerezović-Damjanović, Zoran Spasojević i Željka Blagojević.

Izbori 2018

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI