Umičević glasačima: Nemojte glasati za miševe koji nikada nisu posadili glavicu luka, te nešto napravili

dav

Danas je posljednji dan kampanje koja je bila preduga i naporna. Moja izborna jedinica ima 21 opštinu, te sam zadovoljan kako sam uspio sve to da odradim uz posao koji obavljam u Tvornici obuće Bema. Zbog toga sam zaradio prehladu i razbolio se.
Prisustvovao sam na više od 50 tribina i nažalost, ni na jednoj nisam govorio jer je takav protokol, a ja sam jedini privrednik iz realnog sektora koji donosi društvu desetine miliona maraka. Smatram da sam imao šta da kažem.

Takođe sam razočaran ponašanjem pojedinih ljudi koji vide ovu situaciju kako bi ušićarili nešto, kao da nema sutra, ali to su anonimusi, miševi koji samo izađu na svjetlost uoči izbora.
Zamolio bih sve one koji me poznaju i koji ne poznaju, da me podrže i glasaju za mene, za Marinka Umičevića na broju 3, kandidata za Parlamentarnu skupštinu BiH.

Birajte ljude koji su se dokazali, a ne neke koji ponavljaju šuplje priče, kao i neke koji obećavaju brda i doline a nikada nisu posadili glavicu luka, te nešto napravili.

Došlo je vrijeme da se na nivou BiH govori o privredi, a gdje je privreda tu je i sport, kultura, zdravstvo. 70% problema je na nivou BiH, tj. monetarna, carinska, fiskalna politika, PDV, Centralna banka.
Obećavam da Vaš glas meni neće biti uzaludno bačen.
Hvala!

Marinko Umičević

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: