Izborna tribina DNS u Karanovcu

Demokratski narodni savez će, poslije oktobarskih izbora, biti odlučujući faktor u rješavanju važnih pitanja za Republiku Srpsku!

Ovo je poručio nosilac liste za Narodnu skupštinu RS u Izbornoj jedinici 3, potpredsjednik DNS-a i aktuelni predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, Nedeljko Čubrilović, govoreći na izbornoj tribini u Karanovcu kod Banjaluke, kojoj su osim brojnih građana i simpatizera DNS, prisustvovali i zajednički kandidati za srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika Repunlike Srpske, Milorad Dodiik i Željka Cvijanović.

Čubrilović je pozvao građane Karanovca, u kome, kako je istakao DNS ima dobru podršku, da izađu na izbore i podrže kandidate DNS-a, kao i koalicione kandidate za predsjednika RS i člana Predsjedništva BiH, Željku Cvijanović i Milorada Dodika.
Kandidat koalicije SNSD- DNS- SP za srpskog člana predsjedništva Milorad Dodik istako je da je ovo najdugovječnija koalicija, te da “sa ljudima kao što je Nedeljko Čubrilović, nosiocem liste za NS RS u Izbornoj jefinici 3 imamo iskrenu i dobru saradnju, koja obećava da ćemo koncipirati budući sistem vlasti u Republici Srpskoj i BiH “.
Kandudat koalicije SNSD- DNS- SP za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da je koalicija ” na dobrom putu, s obzirom na atmosferu, koja vlada na terenu, a to je pobjednička atmosfera.

-Sigurna da će koalicija zabilježiti ubjedljivu pobjedu- rekla je Željka Cvijanović. Marko Aćić, kandidat na listi za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH podsjetio je da “DNS nije učestvovao u prenosu ni jedne nadležnosti sa nivoa Republike Srpske na nivo BiH”, te da građani, koji poklone povjerenje DNS, mogu biti sigurni da kandidati ove stranke u takvim rabotama neće nikad ni učestvovati. On je istako da se moraju promijeniti političari koji predstavljaju RS na nivou BiH.

Prisutnima su se obratili kandidatni na listi za NS RS, Damir Ćopić i Borivoje Obradović, koji su pozvli prisutne građane da podrže kandidate DNS-a na izborima 7.oktobra.
Izbornoj tribini DNS-a u Karanovcu kod Banjaluke prisustvovalo je nekoliko stotina građana Karanovca i Ljubačeva.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI