Marko Pavić: Okosnica programa očuvanje Srpske i ekonomija

Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je da su okosnica DNS-ovog programa za predstojeće izbore očuvanje Republike Srpske, ekonomija, zapošljavanje i briga o marginalizovanim grupama stanovništva.

 

Pavić je istakao da DNS ulazi u izbornu kampanju sa sloganom “Odgovorno” jer će se kandidati te stranke, ako im građani ukažu povjerenje, na svim funkcijama tako odnositi na poslovima u Republici Srpskoj, prema javnim dobrima, mladima i penzionerima.

On je na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da DNS ne želi da se bavi prošlošću, već želi da građanima predstavi svoju viziju budućnosti Republike Srpske i BiH i dobije podršku za nju.

Pavić navodi da DNS za realizaciju svog programa ima i iskusne, ali i mlade ljude jer se na listama ove stranke za predstojeće izbore nalaze kandidati koji se mogu uhvatiti u koštac sa svim problemima koje ima Republika Srpska i BiH.

On je naglasio da DNS u izbornu kampanju ulazi potpuno spreman, kadrovski i programski, te dodao da očekuje da će ovo biti najbolja izborna godina za ovu stranku.

“Želimo da DNS bude nezaobilazni faktor u formiranju vlasti u Republici Srpskoj i na nivou BiH, kao i da građani nakon izbora budu zadovoljni onim kako radi DNS i njegov kadar”, poručio je Pavić.

Predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka Nedeljko Čubrilović izrazio je očekivanje da će DNS na predstojećim izborima ostvariti dobar rezultat.

“Istraživanja, koja su drugi radili i rade, govore o tome da podrška DNS-u nikad nije bila veća”, naglasio je Čubrilović.

On je izrazo želju da izborna kampanja bude “festival demokratije” i da se unosi što više optimizma među građane Republike Srpske i narode u BiH.

Čubrilović je poručio da će se DNS tako i ponašati, jer je politika ove stranke – politika kompromisa, razumijevanja, dogovora i pronalaženje rješenja.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI