Izborna tribina DNS u Rekavicama “Odlučna zaštita interesa Srpske”

Demokratski narodni savez predstavlja jedinstvenu političku opciju, koja brani vitalne interese Republike Srpske. Nudimo najbolju listu kandidata za Parlament BiH i Narodnu skupštinu Republike Srpske, uvjereni da je riječ o poštenim i stručnim ljudima, koji su ostvareni na ličnom i profesionalnom planu i koji su spremni da se suoče sa svim izazovima koji pred njih budu postavljeni.


Ovo je poručio nosilac liste za Narodnu skupštinu RS u Izbornoj jedinici 3, podpredsjednik DNS i aktuelni predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, Nedeljko Čubrilović, na predizbornoj tribini u Rekavicama kod Banjaluke, kojoj je osim brojnih građana i simpatizera DNS-a, prisustvovao i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.
Čubrilović je pozvao prisutne da u što većem broju izađu na izbore i podrže kandidate DNS, kao i koalicione kandidate za predsjednika RS i Predsjedništvo BiH.
Željka Blagojević, kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini osvrnula se na dosadašnji rad, zalaganja i investicije, koje je DNS realizovao na platou Manjače, uz nadu da će se i u budućnosti realizovati brojni projekti u interesu stanovnika ovog područja. Takođe je pozvala sve prisutne da u što većem broju izađu na izbore i podrže kandidate DNS-a.


Marko Aćić, kandidat na listi za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, istakao je da DNS nije učestvovao u prenosu ni jedne nadležnosti sa nivoa RS na nivo BiH, te da će kandidati DNS-a nastaviti da štite interese Srpske na nivou BiH. Aćić je naglasio značaj očuvanja nadležnosti i jačanja institucija RS, te da srpski narod treba da njeguje i čuva ćirilicu i srpski jezik.
Anka Šmitran-Đurić, kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini izjavila je da iz profesionalne oblasti, kojom se bavi, može dati doprinos rješavanju određenih problema iz oblasti zdravstva. Istakla je aktivnosti na unapređenju i očuvanju zdravlja u kojima je učestvovala, kao i da je učestvovala u izradi Platforme o uređenju propisivanja i izdavanja lijekova.
Damir Ćopić, kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini rekao je da je ponosan na ostvarene rezultate u struci, a naročito na činjenicu da je zaposlio zavidan broj stručnih i obrazovanih ljudi. Ćopić je istakao jedinstvo DNS i značaj Nedeljka Čubrilovića, kao lidera.
Radmila Kocić – Ćućić, kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini, istakla je važnost sistema obrazovanja u RS, kao i da će se zalagati za poboljšanje položaja prosvjetnih radnika.
-Ulaganje u obrazovanje nije trošak, već investicija – naglasila je Ćućićeva.
Uvodnu riječ na ovoj tribini, kao domaćin, imao je Boran Bosančić, odbornik DNS u skupštini grada. Bosančić je pozdravio sve prisutne i pozvao ih da u što većem broju 7. oktobra izađu na izbore i podrže kandidate DNS-a.
U organizaciji tribine učestvovali su mjesni odbori u okviru Rejona 5 (Rekavice, Kola, Donja Kola, Stričići, Pavići).

Izbori 2018 DNS

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI