Vladimir Janković: Demos se zalaže za razvoj lokalne privrede

DEMOS, kao politička opcija, koja uživa veliko povjerenje i poštovanje među građanima, posebnu pažnju i dalje će poklanjati razvoju lokalne privrede, s posebnim akcentom na mala i srednja preduzeća – poručio je predsjednik Regionalnog odbora DEMOS-a Lijevče i nosilac liste ove stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici dva Vladimir Janković.

Janković smatra da je takav model razvoja privrede ključ opstanka mladih ljudi.

„Moramo biti svjesni da u svakoj našoj regiji imamo mlad i kvalitetno školovan kadar, a na nama je da im omogućimo povoljnu klimu za razvoj preduzetništva. DEMOS je partija, koja je i do sada, ali će i ubuduće, uvijek pružati priliku i dati šansu mladim kadrovima“, istakao je Janković.

On je dodao da je DEMOS politička stranka koja u svojom redovima ima iskusne i ljude dokazane i ostvarene u svojim profesijama, od kojih mlađi mogu samo da nauče kako se kvalitetno i čestito dopriosi razvoju kompletnog društva.

„Građani su to već prepoznali i na predstojećim izborima očekujemo njihovu podršku našem programu i idejama“, zaključio je Janković.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI