Gašić: Obezbijediti investicije i nova radna mjesta

Nosilac liste DEMOS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jednici jedan Suzana Gašić rekla je danas da im je cilj obezbijediti investicije i otvaranje novih radnih mjesta u Srpskoj.

“Cilj nam je da naši gradovi jačaju, da postanemo mjesto privlačno za investitore i da otvaramo nova i bolja radna mjesta u što većem broju”, rekla je Gašićeva novinarima u Kozarskoj Dubici.

 

Ona je dodala da će kandidati te stranke tražiti načine da zadrže stanovništvo u Republici Srpskoj.

Sa građanima opštine Kozarska Dubica na gradskom trgu danas je razgovarao i nosilac liste DEMOS-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan Slobodan Stanarević, koji očekuje dobre izborne rezultate u Kozarskoj Dubici i da će ova stranka biti četvrta po snazi u Republici Srpskoj.

On je dodao da DEMOS planira da ima šest poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske i poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Stanarević je istakao da će posebna pažnja biti usmjerena ka pronatalitenoj politici.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Zlatko Gvozden rekao je novinarima da su Kozarskoj Dubici neophodna sredstva za pokretanje privrede i novih preduzeća.

DEMOS

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI