Svo licemjerstvo BANJALUČKIH i NEZAVISNIH medija, opozicije, Uprave grada Banjaluka

Svi mediji u Banjaluci, juče su prećutali vijest da je Uprava grada Banjaluka, na čelu sa gradonačelnikom Igorom Radojičićem i Slobodanom Stanarevićem vršiocem dužnosti načelnika Odjeljenja za prostorno uređenje, počela da gradi najveći projekat u Banjaluci bez građevinske dozvole.

Da, bez građevinske dozvole gradi se najveći, i sada kada se krenulo u realizaciju, najvažniji projekat u gradu na Vrbasu, “Eko toplana”.

Tu vijest sa portala blmojgrad niko nije prepisao! Prepisuju se tople ljudske priče, ali kada je potrebno prepisati i ukazati na skandal, bezakonje u Upravi grada Banjaluka svi ti junaci, novinari, urednici,  nestadoše bez traga.

Mediji u Banjaluci svaki dan pokazuju da je glavni smisao njihovog postojanja, ustvari obezbjeđivanje lagodnog života za njihove vlasnike, ali i obezbjeđivanja koktela i prijema za takozvane urednike. Banjalučko udruženje novinara je od svog osnivanja zapravo samo prćija za par bivših novinara u pokušaju, koji su preko Udruženja sebi obezbijedili primanja, koktele i rukovanja sa predstavnicima vlasti, politike…. Čast izuzecima, Dakić, Šušak…

Kako očigledno uživaju podršku medija, gradski prvaci nisu se udostojili ni da pokušaju da obrazlože zašto su prekršili Zakon o građenju. Očigledno ih nije ni sramota vlasnika dvije tende koje su srušili prije mjesec dana u akciji dovođenja u zakonske okvire gradnje u Banjaluci. Portal blmojgrad još čeka odgovor gradonačelnika Banjaluke i njegove desne ruke Stanarevića kada je u pitanju gradnja bez građevinske dozvole. Čekamo i reakciju nadležnih inspekcija.

Svi se prave da se ništa nije dogodilo. Niko ne osjeća ni potrebu da nešto kaže ili objavi. Sljedeći put kada upalite neki dnevnik, vijesti, uzmete novine ili otvorite neki informativni sajt sjetite se ove mučke “medijske” tišine.

Povezani članak:

Bezakonje u Upravi grada Banjaluka

 

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: