Svečano otvorena kancelarija Rejona 10 Gradskog odbora DNS Banjaluka u Lazarevu

Nosilac liste Demokratskog narodnog saveza za Narodnu skupštinu Republike Srpske za Izbornu jedinicu tri Nedeljko Čubrilović danas je u Lazarevu svečano otvorio kancelariju Rejona 10 koji obuhvata Lazarevo jedan, Lazarevo dva, Derviše, Zalužane, Kuljane i Prijačene.


Čubrilović je tom prilikom poručio da Gradski odbor DNS Banjaluka ima sve više članova i infrastrukturno jača na području cijelog grada.
„Formiranjem rejonskih kancelarija organizovano i efikasno provodimo zacrtane planove i programe Gradskog odbora DNS Banjaluka na području cijelog grada i izgrađujemo savremenu i umreženu stranačku infrastrukturu koja će, sasvim smo sigurni, polučiti izvanredne izborne rezultate“, kazao je Čubrilović.


Skupu su prisustvovali brojni članovi DNS iz mjesnih zajednica koje obuhvata Rejon 10, kandidati DNS za poslanike u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Dragana Beslać i Marko Aćić, kao i kandidati DNS za odbornike u Narodnoj skupštini Republike Srpske Diana Radić i Anka Šmitran Đurić.

DNS Izbori 2018

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI