UP RS: Radojičić pobjeđuje, a PUP ulazi u Skupštinu grada

UP RS: Radojičić pobjeđuje, a PUP ulazi u Skupštinu grada

Gradski odbor Partije ujedinjenih penzionera ohrabren je podrškom biračkog tijela i uvjeren je da će se najmanje jedan naš kandidat naći u novom sazivu Skupštine grada Banje Luke.

Prema podršci sa terena, PUP RS je, poslije dugo godina, blizu prelaska cenzusa i povratka u Skupštinu čime bi penzioneri u Banjoj Luci konačno imali kredibilnog zastupnika koji bi zastupao interese 40.000 pripadnike ove populacije u Banjoj Luci.

Iako nas je u Banjoj Luci više od 40.000, PUP RS, nažalost, u aktuelnom sazivu nije bio zastupljen u Skupštini grada, nego je djelovao, indirektno, u saradnji sa Savezom nezavisnih socijaldemokrata i sadašnjim i, uvjereni smo, i budućim gradonačelnikom Igorom Radojičićem.

Gradski odbor PUP-a još jednom izražava snažnu podršku ponovnoj kandidaturi i, sudeći po raspoloženju među penzionerima u Banjoj Luci, sigurni smo da će Radjičić nastaviti da vodi naš grad i u iduće četiri godine.

Još jednom naglašavamo – Banju Luku moraju voditi pošteni,ozbiljni i obrazovani ljudi a ne avanturisti sa gomilom nerealnih obećanja. Penzioneri ne vjeruju potrošenim političarima koji se predstavljaju kao veliki dušebrižnici našeg grada, a, u stvarnosti, i pored enormnih plata od nekoliko hiljada maraka, neće da plate ni račune za odvoz smeća.

Penzioneri ne mogu da vjeruju onima koji pred svake izbore šire ruke više i lažno nam obećavaju besplatan javni prevoz a sami se, dotle, voze u autima od po 100.000 KM. Penzioneri ne vjeruju onima koji se, pred izbroe, zalažu za ukidanje “duplih plata”, a u stvarnosti ih i sami primaju.

Rodoljub Janjić, predsjednik Gradskog odbora PUP-a RS

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI