Predsjednica, gradonačelnik i polovna rasvjeta

Do sada neviđen predizborni trik i srozavanje funkcije predsjednika RS

Postavljanjem polovne ulične rasvjete u ruralnim područjima Banjaluke, gradske vlasti šalju lošu poruku seoskom stanovništvu, poručili su iz banjalučkog SDS.

Pitaju gradske vlasti zbog čega su danas na bandere u zaseoku Grlić u Aginom Selu, umjesto novih, postavljena, korištena rasvjetna tijela.

„Svi građani jednako plaćaju poreze i dažbine, kako gradu, tako i državi i zbog toga ne vidimo razloga da se pojedinima daje nešto što drugima nije odgovaralo“, kažu u Gradskom odboru SDS Banjaluka.

Iz SDS pitaju da li predsjednici Republike Srpske pristoji da prisustvuje otvaranju jednog kilometra ulične rasvjete, koja je uz sve to još i polovna.

Iako je vrijeme predizborne kampanje, dodaju iz SDS, ipak je previše.

„Pozivajući predsjednicu Željku Cvijanović da prisustvuje postavljanju rasvjete u zaseoku Grlić u Aginom Selu, kandidat SNSD Igor Radojičić je napravio prvorazredan medijski događaj. Međutim u informaciji koju su oni i Cvijanovićeva uputili medijima nigdje nisu spomenuli da su postavljena rasvjetna tijela polovna“, kažu u SDS.

Iz SDS poručuju da naše društvo, ako želi očuvati stanovništvo na selima, ljudima koji u njima žive, između ostalog, treba ukazati i poštovanje, a to se dajući im nešto što su drugi odbacili sigurno neće postići.

GRADSKI ODBOR SDS BANjALUKA

SDS

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: