Pretučeno maloljetno dijete i majka

Prava drama dešavala se u ponedeljak u banjalučkom naselju Lazarevo, gdje je prvo pretučeno dijete, a zatim i njegova majka, saznaje Srpskainfo.
Prema našim saznanjima, prvo je došlo do svađe i tuče između dvoje djece i tom prilikom jedno dijete je zadobilo teške tjelesne povrede.

– Nakon toga došlo je do sukoba između majke pretučenog djeteta i oca drugog djeteta i tom prilikom i majka je zadobila tjelesne povrede – pojasnio je izvor Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da preduzimaju sve neophodne mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnih djela „Tjelesna povreda“ i „Teška tjelesna povreda“.

– Naime, nadležnoj policijskoj stanici, juče je oštećena prijavila da je dan ranije u večernjim časovima, u Banjaluci u naselju Lazarevo, na ulici fizički napadnuta od strane S.E. iz Banjaluke, uslijed čega je zadabila tjelesne povrede, kao i da je njeno maloljetno dijete fizički napadnuto od strane maloljenog djeteta navedene osobe, uslijed čega je zadobilo tjelesne povrede – pojasnili su u PU Banjaluka.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI