Politika međupartijskog uvažavanja i saradnje

Demokratski narodni savez je jedina politička snaga koja može da okupi ostale političke partije u Republici Srpskoj i mobiliše ih u pravcu zajedništva i ukupnog prosperiteta Republike, poruka je upućena danas sa tribine održane u Krupi na Vrbasu.

Pred više stotina aktivista i simpatizera DNS-a iz mjesnih zajednica Bočac,Agino Selo, Krmine i Krupa na Vrbasu govorili su kandidati za Narodnu Skupštinu Republike Srpske i Parlament BiH.

“Pred vama je najbolja lista kandidata, profesionalno i patriotski dokazanih, spremnih da brane interese Republike Srpske, naglasio je nosilac liste za Narodnu Skupštinu Nedeljko Čubrilović.

Nosilac liste za Parlament BiH Dragutin Rodić je rekao da Republiku Srpsku i njenu dejtonsku poziciju u narednim godinama čekaju velika iskušenja:

“Samo međusobno uvažavanje i saradnja političkog vrha Republike Srpske i predstavnika Republike u zajedničkim organima BiH mogu biti garancija stabilnosti RS. Prva linija odbrane tih interesa je upravo u Sarajevu”, istakao je Rodić.

Od ostalih kandidata govorili su kandidatkinja DNS-a za Parlament BiH Dragana Beslać te kandidati za Narodnu skupštinu RS Željka Blagojević, Damir Ćopić i Radmila Kocić-Ćućić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI