Jovičić o ponašanju “partnera” iz opozicije

Neozbiljnost koju pokazuju partije opozicije prelazi granicu ukusa.
U najboljoj namjeri da zbijemo redove, da napravimo široki front koji će moći uspješno da se suprostavi vladajućoj kasti poslali smo poziv za sastanak na kome ćemo raspravljati o novonastaloj situaciji i u tom smislu predložili dnevni red i neke naše ideje.
Dopis u medije nije slao predsjednik DNS-a niti naš sekretarijat.

Dopis je poslat svima onima koji žele da učestvuju u promjeni ovog nezadrživog stanja. Pojedini opozicionari su to odmah poslali u medije koristeći to kao neku svoju argumentaciju da DNS i Nešić nameću rješenja i postavljaju ultimatume.

Gospodo, trebali ste doći da se pogledamo u oči i razmijenimo stavove i mišljenja, a nakon toga utvrdimo strategiju pobjede. Pitamo se da li vam je pobjeda uopšte u interesu posle ovih bjesomučnih napada.

Vrhunac vašeg ciničnog odnosa prema nama jeste da vaši portparoli odgovaraju jednom predsjedniku parlamentarne stranke koja je 2018. imala 100.000 glasova koja i nakon silnih udara od SNSD-a ima 70.000 glasova na lokalnim izborima i 146 odbornika.

Mi ćemo i pored svih vaših udara, čime se priključujete SNSD-u, ostati dostojanstveni i uporno raditi na promjeni ovog sistema. Ako ste iskreni u namjeri za promjenama ponovo vas pozivamo da razgovaramo. Ako niste, javno to recite ali oni koji to treba da kažu, a ne portparoli.

Ne pozivajte se samo na neke istorije i tradicije. Nema niko ekskluzivno pravo da svojata ovaj narod. Poštujemo sve i najmanje što očekujemo od vas je poštovanje. Ne prihvatamo ničija poniženja i na to ćemo oštro reagovati.

Ovakav vaš pristup koji ste pokazali zadnja dva dana su isključivo u interesu vladajućih i na granici ste da razmišljamo da li to namjerno ili po nečijem nalogu radite.
Potpredsjednik DNS
Radislav Jovičić

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: