Begiću podijelio na FB-u podršku majke

Odbornik PDP-a u Skupštini Banjaluke, Ivan Begić, juče je napustio politiku nakon što se u javnosti pojavio kompromitujući snimak iz privatnog života, a danas je objavio da iz politike ipak povukao “na neko vrijeme”. Naveo je da mu puno znači podrška ljudi, a naročito njegove majke.

Begić je na svom Fejsbuk profilu podijelio poruke koje je dobio od majke uz riječi “Podrška koja najviše znači, jer majke su tu i kada je najteže”.
“Hvala vam na riječima podrške, lakše je kad znaš da nisi sam”, poručio je Begić uz fotografiju poruka od njegove majke.
On se još jednom osvrnuo na jučerašnju odluku.
“Odlučio sam da se povučem iz politike na neko vrijeme, ne iz straha od osude zbog privatnih video snimaka koji su se pojavili, nego zbog zdravstvenog stanja koje se nakon svega naglo pogoršalo. Ono što javnost ne zna, jeste da se od rođenja borim sa bolešću koja je odgovorna za mnoge moje greške, teške izjave, grube riječi i nepromišljene poteze koje sam imao, ne samo u karijeri nego i u životu”, napisao je Begić u objavi.

Odbornik PDP-a je dodao da je danas, nažalost, svjedok da je društvo okrutno prema svima koji, kako je napisao, bijemo različite bitke i da su neki, zbog političkih ciljeva, spremni uništiti nečiji život.
“Međutim, sve ima svoj razlog, htjeli su da me izlože linču, ali nikada nisam dobio veću podršku. Teško onima koji ubijaju tijelo, a dušu ne mogu”, naveo je Begić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI