Stanivuković o objavljenim privatnim snimcima Ivana Begića

Draško Stanivuković gradonačelnik Banjaluke na svom FB profilu reagovao je na video snimak kojim se pokušava diskreditovaati njegov partijski kolega i prijatelj. Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

Nadam se da su danas bar malo srećni oni koji su pompezno najavljivali video koji ima za cilj da politički našteti meni, a nije važno kome će pojedinačno uništiti život. Politika treba da poboljšava naše živote, a ne da ih uništava.

Međutim, današnji potez, kao i mnogi prethodni, ove aktuelne vlasti svjedoče suprotno. Kroz politiku te povežu sa kriminalom u kome nisi učestvovao, povežu sa narko kartelima sa kojima nemaš veze i stave u videe u kojima nikada nisi bio. Međutim, tema ove objave nisam ja, nego moj prijatelj i saborac Ivan, koji će uprkos linču kome žele da ga izlože, uvijek to ostati. On je jedan od najpožrtvovanijih ljudi koje sam upoznao u politici i čovjek koji je dao veliki doprinos našoj borbi.

On je iskren prijatelj i dobar čovjek, kojeg je neko zbog njegove nemarnositi izložio linču, iako privatni život i lični izbor ne može da obezvrijedi nečiju želju da mijenja truo sistem u kome živimo. Isto tako moramo znati da kada se čovjek bavi javnim životom, mora biti svjestan odgovornosti koju taj posao nosi.

Psihijatar koji je danas razgovarao sa Ivanom mi je rekao da je ovo zločin prema jednom čovjeku. Tužno je da je politika spala na to da se u nedostatku političkih argumenata koristi ovaj način i vjerujem da će u našem društvu ovo biti posljednji ovakav slučaj, pogotovo ako znamo da je jedna mlada djevojka zbog nasilja na internetu juče sebi oduzela život.

Naučimo nešto iz ovog blata i budimo ljubazni jedni prema drugima, jer nikada ne znamo s čim se ko suočava i bori.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: