Objavljen privatni snimak, Ivan Begić napušta politiku

Na internetu kruži intimni snimak odbornika Ivana Begića. Tim povodom na svom FB profilu oglasio se i sam Begić, najavivši da napušta politiku i da je bio ucjenjivan.

Nakon mjeseci ucjena, psihičkog maltretiranja i prijetnji, danas je pušten moj privatni snimak, koji se preko stranačkih baza naših protivnika šalje građanima i širi društvenim mrežama, objavio je Ivan Begić, odbornik PDP u Skupštini grada Banjaluka.

Tvrdi da mu je zbog istog snimka traženo pola miliona KM, a zbog pritisaka i prijetnji koje trpi da se njegovo zdravstveno stanje naglo pogoršalo.

– Zbog svega toga danas sam ponovo kod psihijatra i ne osjećam se dobro. U politiku sam ušao čista srca i iskrenih namjera, ali prljava igra političkih protivnika više ne bira sredstva. Moj privatni video snimak poslali su mojim prijateljima, a najviše boli činjenica da su snimak poslali mojim roditeljima kojima je ozbiljno narušeno zdravstveno stanje. Oštro demantujem da video ima veze sa mojim saradnicima niti bilo kim iz javnog života. Iako smatram da svako ima pravo na privatni život, svjestan sam odgovornosti koju imam kao javna ličnost, zbog toga se povlačim iz politike, predajem mandat odbornika i napuštam PDP – objavio je Begić.

Portal BLMojGrad iz poštovanja prema slobodi izbora svakog čovjeka neće objaviti pomenuti snimak!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: