Gavrilo Kerekez izabran za predsjednika Organizacije mladih DNS Banja Luka

U Banjaluci je održana Izborna skupština Organizacije mladih DNS-a  na kojoj je za novog predsjednika Organizacije mladih Gradskog odbora izabran Gavrilo Kerekez. On je poručio da je čast i zadovoljstvo, ali i velika odgovornost, biti izabran od strane kvalitetnih ljudi za predsjednika mladih DNS Banja Luka.

Organizacija mladih DNS u Banjoj Luci se više neće mjeriti po kvantitetu, po brojkama, već po kvalitetu i iskrenoj volji da sprovode politiku DNS, a to je politika fer borbe, pravde i politika zasnovana na znanju i kvalitetu“ – kaže Kerekez i dodaje da će mladi DNS u Banjoj Luci raditi na zagovaranju politika unapređenja položaja mladih, razvoja obrazovnog sistema i spriječavanja odlaska mladih iz Republike Srpske.

Čestitku novoizabranom predsjedniku Gradske organizacije DNS Banja Luka je uputio i potpredsjednik DNS Radislav Jovičić.

Omladinska organizacija DNS Banja Luka treba da bude okosnica Gradskog odbora i čitavog Demokratskog narodnog saveza. Ovim smo unutarstranačke izbore u Banjoj Luci priveli kraju i time pokazali da je DNS iz svih turbulencija izašao organizovani i snažniji”. 

Skupštini su prisustvovali i potpredsjednici DNS Duško Ivić i Dane Malešević, predsjednica Organizacije žena DNS Banja Luka Dragana Cvetković i član Predsjedništva DNS-a Željko Dubravac.

DNS

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: