Osuda napada na Milorada Kojića

Potpredsjednik DNS-a Radislav Jovičić oštro osuđuje prijetnje koje su upućene direktoru Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica, Miloradu Kojiću.

„Ovo je već drugi put od početka ove godine da gospodin Kojić dobija ovakve poruke, u kojima se prijeti njemu i članovima njegove porodice. Ovaj put je nepoznata osoba, na društvenoj mreži Fejsbuk, otišla korak dalje pa je prijetila da će mu zaklati dijete. Nedopustivo je da ovakve stvari prođu nekažnjeno i da počinioci nastave sa prijetnjama”, podsjeća Jovičić.

On ističe da gospodin Kojić obavlja izuzetno dobar posao, kao direktor Centra za istraživanje rata ratnih zločina i traženja nestalih lica.

“Ovim želimo da istaknemo da DNS osuđuje sve pretnje koje stižu gospodinu Kojiću i da pokažemo da mi nismo politički ostrašćeni i da ćemo uvijek pohvaliti sposobne i vrijedne ljude, bez obzira na njihovu političku pripadnost, te stati u njihovu zaštitu”, rekao je Jovičić.

Potpredsjednik Jovičić kaže da je ovaj centar od nacionalnog značaja i svi njeni radnici, na čelu sa direktorom, moraju biti zaštićeni od ovakvih i sličnih napada.

„Ovim putem pozivam sve nadležne institucije da u što kraćem roku pronađu i kazne osobu koja stoji iza pretnji i pokažu da su sposobne da se izbore sa ovakvim stvarima”, kaže Jovičić.

DNS

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: