DNS Banjaluka /Čestitke borcima

Predsjednik Gradskog odbora DNS Banja Luka Radislav Jovičić čestitao je danas Boračkoj organizacije Republike Srpske i svim bivšim pripadnicima Vojske Republike Srpske Dan boraca i Dan Prvog srpskog ustanka.

Današnji dan je prilika da se sjetimo preko 29.000 vojnika i civila koji su stradali u posljednjem Odbrambeno-otadžbinskom ratu, ugradivši svoje živote u temelje naše Republike i naše slobode. Danas, kao i svakog drugog dana, moramo biti zahvalni i svim borcima Vojske Republike Srpske koji su zaslužni za stvaranje i odbranu Republike Srpske.

Poštovani borci, vi ste se u ratu dokazali i sada vas molim samo da budete jedinstveni i složni kao u ratu i ne dopustite nikome da se miješa u vaša pitanja, organizovanje i zahtjeve.

Naša je dužnost da našim borcima i njihovim porodicama obezbijedimo život dostojan njihove hrabrosti i žrtve, kao i da radimo na tome da Republiku Srpsku izgradimo tako da se njom ponosi svako ko je nosio pušku za njeno stvaranje.
Kao borac i veteran VRS, izražavam najdublje poštovanje prema vama i Vojsci Republike Srpske koja kroz vas nastavlja da živi.
Zbog svega toga, i mnogo više, primite moje najiskrenije čestitke povodom Dana boraca!

Predsjednik Gradskog odbora DNS Banja Luka
Radislav Jovičić

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI