Banjalučki DNS zadovoljan uspjehom na izborima

Predsjednik Gradskog odbora DNS Banja Luka Radislav Jovičić je rekao da DNS, nakon provedenih izbora za savjete mjesnih zajednica, može reći da je zadovoljan sa ostvarenim rezultatima, s obzirom da su imali 42 kandidata u 30 mjesnih zajednica.

-Naši kandidati su na listama „Za naša naselja“ učestvovali u više od 10.000 glasova i ušli u savjete mjesnih zajednica, kako u gradskim, tako i u prigradskim i ruralnim sredinama, a u dva savjeta mjesnih zajednica bi, prema koalicionom dogovoru, trebalo da imamo svog predsjednika savjeta – rekao je Jovičić.

On kaže da je značaj ostvarenih rezultata na izborima za savjete mjesnih zajednica još veći, ako se uzme u obzir da je ovaj rezultat ostvaren bez ulaganja sredstava u kampanju, bez odbornika u skupštini grada i sa izlaznošću od 20%, ali sa fantastičnim članstvom i predanim radom aktivista na terenu.
-Četiri godine napadaju, ruše i cijepaju Gradski odbor DNS u Banjoj Luci. Nemamo odbornike u Skupštini grada, iako je naše članstvo na poslednjim izborima obezbijedilo dva odbornička mandata. Nemamo funkcije i pozicije, ali imamo naše članstvo koje, za razliku od pojedinaca, nije potkupljivo, imamo aktiviste koji „ginu“ za DNS. I pored svih pokušaja da nas uruše, pokazali smo da smo jači nego ikad, i tek ćemo biti. Smatram da ovim rezultatima možemo biti zadovoljni jer ohrabruju i pokazuju da će u oktobru situacija biti još bolja – zaključio je Jovičić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI