Čubrilović: Očekujemo veliku podršku na izborima

Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović rekao je da stranka očekuje veliku podršku na predstojećim izborima jer su, kako je rekao, glasačima predložili kandidate koji su ostvareni u svojim profesijama, imaju ciljeve i znaju kako da ih realizuju.

Čubrilović, koji je i nosilac stranačke kandidatske liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri, ponovio je da je osnovna misao aktuelne stranačke kampanje bila da se putem političkih kompromisa dolazi do najprihvatljivijih rješenja za građane i Republiku Srpsku.

“Vjerujemo da smo uspjeli da objasnimo naš cilj, a to je stabilan poslanički klub unutar Narodne skupštine koji će moći da promoviše naše ideje i nameće pozitivna rješenja i svojim koalicionim partnerima. Ako to ostvarimo, bićemo potpuno zadovoljni i ovim izborima, pogotovo kampanjom”, rekao je Čubrilović novinarima u Krupi na Vrbasu kod Banjaluke.

Kandidat DEMOS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Boran Bosančić rekao je da veliki broj građana na skupu u Krupi na Vrbasu pokazuje spremnost ove partije za opšte izbore.

“Naš osnovni zadatak i posao u naredne četiri godine biće rad na demografskoj obnovi Srpske, prije svega razvoju sela. Vjerujem da ćemo imati izabrane poslanike iz ovih krajeva koji će to moći da realizuju”, rekao je Bosančić.

Nosilac liste DEMOS-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan Slobodan Stanarević rekao je da je u kampanji uspješno predstavljen stranački program, te da se nada dobrom izbornom rezultatu.

“Nadamo se da ćemo imati šest-sedam poslanika u parlamentu Srpske i, naravno, poslanika u parlamentu BiH”, rekao je Stanarević i dodao da treba raditi na stvaranju takvih uslova da se narod počne vraćati u Srpsku, da ne odlazi.

Predizbornom skupu prisustvovali su predstavnici rukovodstva DEMOS-a, brojni funkcioneri, članovi i simpatizeri stranke, te građani.

DEMOS

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: