Žestok odgovor mladog PDP-ovca Nevenu Stanić iz US

Potpredsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Nebojša Drinić odgovorio je odborniku Nevenu Staniću (US) nakon što ga je juče prozvao na skupštinskom zasjedanju da je zaposlen mimo konkursa i kompetencija.

– Staniću, nadam se da više nikada nećeš doći u situaciju da ti vodiš bilo koje odjeljenje. To što ti se jednom u životu posrećilo pa si vodio odjeljenje za kulturu, a da prethodno nisi otišao ni na jedan kulturni događaj je bruka i sramota prethodne vlasti. A i veliki paradoks, s obzirom na tvoje siromašno obrazovanje i nekulturu. Nemaš apsolutno ništa pametno da predložiš, niti da uradiš za ovaj grad, zato samo izmišljaš i napadaš sve redom, rekao je Drinić.

Drinić kaže da je Stanić posljednji koji bi trebao da govori o kompetencijama i o obrazovanju jer je kako Drinić kaže, Stanić upravo taj koji je kupio diplomu fakulteta u Zenici koji se ugasio i koji nikad nije ni imao akreditaciju.

– Gimnaziju koju sam ja završio s odličnim uspjehom ti ne bi mogao ni da upišeš, a kamoli da dobiješ prolaznu ocjenu iz osnova gramatike, koliko si nepismen.
Sve ovo je još i manji problem od toga što si nevaspitan i bahat. Nevjerovatno je koliko tebe bole rezultati nove gradske administracije, prvenstveno besplatni udžbenici za sve osnovce, besplatan gradski prevoz za penzionere sa najnižom penzijom, porodice 4 +, zatim mjere podrške pronatalitetnoj politici i mnogi drugi…
Uradi, napokon i ti nešto konkretno, umjesto što mlatiš praznu slamu, tvrdi Drinić.

Drinić zaključuje da oni nastavljaju da rade dobre stvari za naš narod, ali da se opet mora naći vremena da se jednom godišnje ,,likovi poput Stanića, zlonamjerni, a neuki, postave tamo gdje im je mjesto, a to je nigdje.”

Izvor: Insajder

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: