Zeleni most i nove učionice u 2018. godini?

Gradnja novog Zelenog mosta, dogradnja Osnovne škole “Branko Radičević”, te uvođenje jednošalterskog sistema za izdavanje građevinskih dozvola su neki od prioriteta gradskih vlasti za iduću godinu.

Gradonačelnik Igor Radojičić je istakao da je u toku izrada projekta za izgradnju mosta i dogradnju škole na Starčevici.

– Pored niza drugih infrastrukturnih projekata, prioritet u 2018. godini je i gradnja kružnog toka na Laušu, te saobraćajnice Majdan – Sanski Most – kazao je Radojičić, koji je juče sa načelnicima gradskih odjeljenja rezimirao ovu i strateški planirao narednu godinu.

Radojičić je naveo da jednošalterski sistem za izdavanje građevinskih dozvola treba da bude u funkciji od 1. januara, a pilot projekat elektronskih dozvola do kraja 2018. godine.

Načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić rekao je da iduće sedmice počinje gradnja kružnog toka na Rebrovcu, a spajanje istočnog tranzita najvjerovatnije 20. novembra.

– Prioritet u 2018. će biti i gradnja Zelenog mosta, nastavak gradnje istočnog tranzita, a pokušaćemo da obezbijedimo novac za izgradnju dijela puta prema Motikama – kazao je Sandić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: