Umičević: Ima li kraja bahatosti banaka ?

Pitam se ima li kraja bahatosti banaka i njihovom robovlasničkom ponašanju jer po sat i više po ovim vrućinama stojimo napolju, čekamo da podignemo svoj novac ili da platimo račune i kad uđemo unutra od tri šaltera jedna službenica radi, jedna nešto piše, a treći šalter je prazan.

I sam sam bio prisutan za vrijeme ovih vrućina gdje na 40 stepeni stojimo napolju, pa da bar neko od predstavnika banke izađe, ponudi čašu vode, stolicu da neko sjedne, da pokažu malo poštovanja prema svojim klijentima, ali ništa od toga. Naprotiv, skoro je jedan direktor banke ulazio u banku i vidim smješka se, drago mu je koliko ljudi stoji, nimalo odgovornosti ni poštovanja, nekulturno.
Zato stvarno ne znam čemu ti redovi, čemu iživljavanje na građanima, kad se sve drugo dozvoljeno, liberalizovano, nego se samo trenira strogoća od strane banaka, može im se, ali nije korektno da se ne pokaže ni apsolutno najmanje poštovanja prema svojim klijentima, a moram da naglasim da gledajući dobit koju banke ostvaruju da koronu nisu osjetile nego da su i zaradile, a to im očigledno nije dovoljno.

Marinko Umičević

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI