Wizz Air najavljuje novu rutu iz Banje Luke za Njemačku

Banja Luka, 19. avgust 2021: Wizz Air, najbrže rastuća evropska aviokompanija, danas je najavila novu rutu Banja Luka-Hamburg (Njemačka).

Letovi na ovoj liniji počinju 17. decembra 2021. godine i to dvaput sedmično. Karte su već dostupne online na wizzair.com i putem mobilne aplikacije, po cijenama već od 29,99 eura/58,99 KM*.

Nova linija će biti dopuna postojećem redu letenja Wizz Aira sa Međunarodnog aerodroma Banja Luka i potvrđuje posvećenost ove aviokompanije da putnicima nudi iznimno povoljne cijene i sigurne letove.

Za dodatni mir pri planiranju putovanja Wizz Air preporučuje putnicima da svojoj rezervaciji dodaju WIZZ Flex zbog dodatne zaštite. Na taj način mogu izabrati putovanje drugog datuma ili za drugu destinaciju, kao i mogućnosti otkazivanja leta do tri sata prije polaska bez ikakve naknade i uz dobijanje 100% izvorne cijene koju su platili za kartu koja se refundira u obliku aviokredita kompanije.

Paulina Gosk, voditeljica korporativnih komunikacija u Wizz Airu, poručuje: “Sretni smo što možemo najaviti proširenje naše mreže ruta iz Banje Luke dodavanjem druge destinacije u Njemačkoj – Hamburga. Wizz Air čini sve što je moguće da naši putnici uživaju u sigurnom i nesmetanom iskustvu putovanja. Naša ljubazna posada s nestrpljenjem očekuje da putnicima poželi dobrodošlicu u našoj mladoj i modernoj floti”.
NAJNOVIJA WIZZ AIROVA LINIJA IZ BANJE LUKE

RUTA
DANI
POČETAK LETENJA
CIJENE OD*
Banja Luka – Hamburg
Ponedjeljak, petak
17. decembar 2021
29,99 eura / 58,99 KM

*Cijena karte u jednom smjeru, uključujući administrativnu naknadu. Uključena je jedna ručna torba (maksimalno 40x30x20cm). Torba s točkićima i svaki prijavljeni prtljag podliježu dodatnim naknadama. Cijena se odnosi samo na rezervacije izvršene na wizzair.com i WIZZ mobilnoj aplikaciji. Broj mjesta po navedenim cijenama je ograničen.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: