Tinejdžeri “pljačkaši” isprepadali stariju gospođu u centru grada

Ilustracija/Banjaluka

Sve se odigralo u centru Banjaluke, kod Muzičke škole. Tinejdžeri su snimajući “šalu” iscenirali pravo drumsko razbojništvo i sa čarapom na glavi isprepadali stariju gospođu. Žena je teško istraumirana, ali i “napadači režiseri” su zaradili koju ogrebotinu. Kada se žena “odbranila”, napadači su tvrdili da je u pitanju skrivena kamera. Slučaj je prijavljen policiji. Traumatično iskustvo svoje majke poslala nam je čitateljka portala, koje prenosimo u cjelini.

Ljudi, treba mi pomoć.
Moja mama je napadnuta sinoć kod Muzičke škole, u ulici Ive Andrića. Po onome što je ispričala, ja pretpostavljam da su u pitanju retardirani tinejdžeri koji su htjeli snimiti pranking video za youtube ili tiktok, šta god – djeca su danas potpuno izludila zbog želje za lajkom i očigledno su u stanju ubiti čovjeka da bi njihov video postao popularan.
Kako god, dječak ili momak (ona ne može odrediti godine) sa čarapom na glavi je iskočio pred nju i rekao da je to pljačka, ona je počela vrištati, udarati ga i tad je on rekao da je to skrivena kamera da njegov drug snima, itd…, ali se naguravanje nastavilo pet do deset minuta. Ona nema ni pojam o vremenu, jako je potrešena. O tome da je to žena od 70 godina i srčani bolesnik i da su oni doslovce ugrozili njen život, suvišno je govoriti. Mene što se tiče, potpuno objektivno, ne jer je u pitanju moja mama, to je mogao biti pokušaj ubistva. Iz nehata i gluposti, ali posljedice mogu zaista biti kobne.
Druga stvar, sve što sam prethodno napisala je samo moja pretpostavka, ne mora da znači da su to djeca koja su se snimala za youtube, možda je to stvarno samo bio loš pljačkaš.

Šta god da je od toga, vas molim sljedeću stvar – a naročito one koji imaju djecu uzrasta od petog osnovne naviše ili srednjoškolce – da ukoliko u razgovoru sa djecom imate bilo kakva saznanja o tome da postoji grupa koja se snima sa takvom namjerom da mi to javite. Obzirom da se to desilo kod muzičke škole, vrlo je moguće da su u pitanju djeca koja žive u blizini, odnosno idu u Ivo Andrić školu. Opet kažem, i to je moja pretpostavka, možda griješim u svemu, ali ako postoji i najmanja vjerovatnoća da je to tako, molim bilo koga ako ima podatak koji bi bio od pomoći da mi pišete.
Jer će ti debili naposlijetku zaista ubiti nekoga.

Policija je naravno obaviještena.

Hvala.

EDIT: U pitanju je momak crne kratke kose, visine oko 180 cm, mršav, tamne sitne okrugle oči blizu nosa, bio je u tamno plavoj tankoj šuškavoj jakni dužine ispod tura, jakna ima džep na lijevom rukavu na mišici, tu je držao ključeve, dole farmerke. Nosio je crnu fantomku od svilenkastog sjajnoj materijala. Izgreban je po vratu naprijed.
Drug koji je snimao u ulici pored je nosio drečavo narandžastu jaknu, nešto niži od ovog prvog.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: