Temperatura u stanovima 18 stepeni! Stanivuković u kontroli centralnog gradskog grijanja

Odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Draško Stanivuković zbog temperatura koje se ovih dana spuštaju ispod minus 15 stepeni Celzijusovih juče i danas je obišao preko 50 stanova koji se griju na Toplanu u naseljima Borik i Nova Varoš.

Ponio sam termometar i išao od vrata do vrata. Ni u jednom stanu nisam izmjerio temperaturu preko 18 stepeni, što je svakako ispod svakog minimuma i komfora u kojem čovjek može da ugodno boravi. U pojedinim stanovima u Novoj Varoši temperatura u stanovima je i ispod 16 stepeni”, rekao je Stanivuković.


On je naglasio da prema ovom stanju na terenu može da se zaključi da Eko Toplana i investicija od preko 30 miliona KM nije opravdala očekivanja i da su građani i dalje nezadovoljni jer plaćaju visoke račune, a usluga se nije poboljšala.

Pozvao je gradsku vlast i predstavnike Toplane da izađu na teren i uvjere se u činjenično stanje i da javno kažu koje poboljšanje je donijela nova Eko Toplana.

Najmlađi odbornik u Skupštini grada Banjaluka najavljuje da će u naredna dva dana obići domaćinstva na Starčevici i Obilićevu koja su priključena na centralno gradsko grijanje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: