Sutra na skupštini o Toplani, cijeni grijanja…

Devetnaesta sjednica Skupštine grada Banja Luka biće održana 31. januara, sa početkom u 9.00 časova, a na dnevnom redu će se naći 29 tačaka. Između ostalog, biće tu set odluka o pitanjima grijanja u Banjoj Luci prema kojima bi od 1. februara 2018. godine, nova toplana u potpunosti preuzela isporuku toplotne energije u gradu odnosno o opštim uslovima za proizvodnju, isporuku i korištenje toplotne energije, te o tarifnom sistemu „Eko toplane Banja Luka“.

Na dnevnom redu su i tačke koje se odnose na kupovinu zemljišta za izgradnju saobraćajnice Delibašino selo – Priječani, ali i rekonstrukciju Ulice Petra Velikog u Česmi, kao i prijedlog zaključka o utvrđivanju nacrta regulacionog plana za saobraćajni čvor na ukrštanju Karađorđeve ulice i Ulice Jovana Raškovića, kojim je predviđena gradnja kružnog toka sa jednom trakom sa ciljem da se što prije riješi jedan od akutnih problema u funkcionisanju saobraćaja u ovom dijelu grada.

Na ovoj sjednici naći će se i prijedlog zaključka o usvajanju omladinske politike Grada Banja Luka za period 2018 – 2022. godina, kao i prijedlog akcionog plana sufinansiranja omladinskih aktivnosti Grada Banja Luka za 2018. godinu, te set kadrovskih pitanja

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI