Stanivuković nakon pritiska javnosti “odustao” od kompromitovanog policajca

Zbog velikog nezadovoljstva građana Banjaluke i žalbi na njegov rad, Radenko Stakić više neće biti član Štaba za vanredne situacije u Banjaluci zbog velikog nezadovoljstva građana i žalbi na njegov rad, pogotovo zbog ružnih slika koje sm imali priliku da vidimo 2018. godine dok smo se svi borili za pravdu i istinu”

Objavio je ovo Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Podsjetimo, Udruženje građana “Put Pravde” Banja Luka, osnovano od strane dijela aktivista ljudskih prava “Pravda za Davida” obratilo se dopisom Gradskoj upravi prije nekoliko dana jer je u Štab za vandredne situacije predložen od strane Ministarstva unutrašnjih poslova inspektor Radenko Stakić.

Za njega se vežu događaji iz 25.12.2018 godine a kako su naveli iz Puta pravde Stakić je učestvovao u hapšenjima građana na Trgu Krajine a između ostalog, uhapšena je i majka Davida Dragičevića, Suzanu Radanović, čije je dijete ubijeno, a ubistvo se i dan danas, preko tri godine zataškava na svim pravosudnim nivoima.

Draško Stanivuković je u svojoj objavi napisao kako se nekada moraju ispravljati i greške koje nisu njihove

“Banjaluka osluškuje svoje građane, uvažava njihovo mišljenje i neće iznevjeriti povjerenje koje ste nam ukazali” poručio je Stanivuković.

Nebojša Vukanović tvrdi da je otkrio identitet policajca koji je šutirao ženu na zemlji

MUP RS demantuje Vukanovića o identitetu policajca koji je šutirao ženu na zemlji

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: