Srđan Amidžić ne zna gdje su kancelarije SNSD-a u Banjaluci? Mora da pita Igora

Srđan Amidžić nosilac izborne liste SNSD-a i za najbanalnije stvari krije se iza  Igora Radojičića. Nakon dvominutnog razgovora sa desnom rukom gradonačelnika Srđanom Amidžićem, u jednom trenutku sam pomislio da je slijep, gluv i da ne zna gdje se nalazi, ali kada je sumnjičavo počeo da gleda u diktafon koji sam držao u ruci, laknulo mi je, zaključio sam da se samo pravi.

Naime prije petnaestak dana poslao sam dopis SNSD-u i DNS-u sa pitanjem zašto je prostor oko kancelarija koje iznajmljuju u centru grada, u Aleji Svetog Save, zapušten, prljav, i na kraju opasan za pješake.

Od DNS-a sam dobio odgovor koji je objavljen na portalu blmojgrad.

Od SNSD-a ni riječi, ni slova.

Nije mi bilo teško da prošetam do Skupštine grada sa namjerom da  nekom od banjalučkih SNSD-ovaca postavim to pitanje. Srđan Amidžić bio je logičan izbor, potpredsjednik je Gradskog odbora SNSD-a, zamjenik je gradonačelnika, bio je SNSD-ov nosilac liste na lokalnim izborima….

 

Sam početak razgovora u holu zgrade Uprave grada bio je za Amidžića poprilično iznenađujući. Očigledno nije navikao da mu neko od novinara postavlja pitanje.

Prvo je rekao da ne zna ništa o dopisu koji je poslala redakcija blmojgrad, sa pitanjima u vezi sa prostorom oko kancelarije u Aleji Svetog Save.

Na pitanje kada je posljednji put bio u prostorijama stranke, rekao je da pošaljemo dopis Upravi grada Banjaluka i da će Igor Radiojičić to pogledati i odgovoriti.

Na pitanje zašto je prostor oko kancelarije SNSD-a u Aleji Svetog Save zapušten, Srđan Amidžić je rekao da ne zna gdje je taj prostor. Na moje insistiranje i ponovljeno pitanje smetaju li njemu uništene zelene površine i krateri na trotoaru oko kancelarija SNSD-a , zamjenik gradonačelnika je rekao da on ništa nije vidio da pošaljemo dopis.

Ovom prilikom postavljamo javno pitanje Srđanu Amidžiću, a ne Igoru Radojičiću, kako nam je Amidžić sugerisao.

Da li znate gdje se nalaze prostorije SNSD-a u Banjaluci u Aleji Svetog Save?

Koliko dugo SNSD koristi kancelarijski prostor u Aleji Svetog Save?

Zašto su šetalište i zelene površine ispred kancelarije SNSD-a uništeni?

Kakvu poruku šaljete stanarima okolnih zgrada, komšijama  i ostalim građanima Banjaluke?

Hronologija tekstova:

Kakav je komšiluk oko SNSD-a i DNS-a u Banjaluci

SNSD i DNS ne odgovaraju na novinarska pitanja! Sramota, neprofesionalizam ili nešto treće?

DNS reagovao, hvala za odgovor

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: