Popunite Upitnik i učestvujte u kreiranju Omladinske politike Grada Banja Luka

U toku je izrada Omladinske politike Grada Banja Luka (2018-2022). Omladinska politika predstavlja strategiju koja obezbjeđuje sistematsko unapređivanje stanja većeg broja oblasti koje su područja interesovanja mladih u najvećem gradu Krajine. Ciljevi u okviru realizacije ovog projekta su postavljeni u skladu sa Zakonom o omladinskom organizovanju Republike Srpske. Potrebno je da se svaki od ciljeva i potreba omladine pokuša ostvariti u razumnoj i ostvarivoj mjeri, te se na taj način poboljšati položaj omladine u Banjoj Luci kao središtu Krajine i Republike Srpske.

Zbog toga se, kao dio Omladinske politike, sprovodi i istraživanje o stavovima i potrebama mladih ljudi u Banjoj Luci. Istraživanje se, između ostalog, sastoji od Upitnika u kome su data pitanja iz različitih oblasti na koje će se Omladinska politika fokusirati.

U skladu sa tim, molimo sve zainteresovane mlade ljude iz Banje Luke, koji žele da pomognu boljem planiranju Omladinske politike, da izdvoje desetak minuta svog vremena, i da odgovore na pitanja iz Upitnika. Odgovarajući na pitanja pomažete da se dođe do tačnih podataka iz ove važne oblasti i da se tako pomogne unapređenju života mladih u Banjoj Luci.

Upitniku možete pristupiti na sljedećoj adresi:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4LpzgbCvl5DTY3bjZepnzdOi-t9jfynBwtcrk6WzfTwF0dg/viewform

Više o Omladinskoj politici možete saznati na:

https://omladinskapolitika.wordpress.com/

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: