Počinje humanitarna akcija “Novogodišnje srce”

I ove godine organizujemo od 01.12.2018. našu tradicionalnu akciju “Novogodišnje srce”. U sklopu akcije ove godine obićićemo djecu iz Krupe na Vrbasu,Bočca,Aginog Sela, Krmina i Ledenica .U pitanju su područne škole i učenici od  I do V razreda,gdje ukupno imamo 119 djece. Takođe kao i svake godine obići ćemo djecu u sigurnim kućama, djecu  u Centru za rehabilitaciju sluha i govora, te mališane na hematoonkološkom odjeljenju UKC-a i djecu koja sa roditeljima borave u Roditeljskoj kući na Paprikovcu. Završni dio akcije biće na Trgu Krajine 31.12.2018., gdje ćemo se družiti sa banjalučkim klincima , djeliti slatkiše i uljepšati im sa našim Deda Mrazom doček Dječije Nove godine.

Početak akcije je 01.12. u 10h u TZ “Tropik”, gdje će naši volonteri prikupljati slatkiše u slatkim korpama na izlazima Tropika. Domaći trgovinski lanac “Tropik” već dugi niz godina sarađuje sa HO “Budimo ljudi”,a ta saradnja se nastavlja i ove godine. U ovogodišnjoj akciji imamo i generalnog sponzora Optima grupaciju, sa kojima smo u junu mjesecu potpisali ugovor o stalnoj saradnji.

Naša misija je da zajedno sa našim sugrađanima obezbijedimo što više sretnih dječijih osmjeha za vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika.

Srdačan pozdrav

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: