Pijani i drogirani bježali od policije

Banjalučka policija je juče uhapsila dvije osobe, D.B. iz Republike Srbije i M.B. iz Banjaluke zbog toga što su pijani i drogirani pokušali pobjeći od policije.
UBanjaluci u ulici Karađorđeva oko 23.05 časova, policajci su prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, uočili D.B., koji se po uočavanju policije dao u bijeg, te se oglušio o zakonito izdato naređenje da se zaustavi, ali je on ubrzo sustignut i uhapšen.

Navedena osoba je podvgrnuta ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 2,66 promila alkohola u organizmu. Takođe je podvrgnut ispitivanju na prisustvo opojnih droga kojom prilikom je utvrđeno prisustvo kokaina u organizmu.
Zatim je policija u Banjaluci u ulici Sime Miljuša oko 22.20 časova, uočila M.B., koji je takođe pokušao pobjeći od policije, te se oglušio o zakonito izdato naređenje da se zaustavi, ali je ubrzo sustignut i uhapšen.
On je podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 2,25 g/kg alkohola u organizmu. Podvrgnut je i ispitivanju na prisustvo opojnih droga kojom prilikom je utvrđeno prisustvo THC-a i amfetamina u organizmu.

O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka – Odjeljenje za prekršaje i dežurni inspektor Terenskog centra za strance Banjaluka.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI