Od početka godine povrijeđena 23 motociklista

U saobraćajnim nezgodama, koje su se dogodile na području koje pokriva Policijska uprava Banjaluka, od početka godine povrijeđena su 23 motociklista.

U saopštenju iz Policijske uprave Banjaluka apelovali su na vozače da se pridržavaju zakonskih propisa i odgovornim ponašanjem spriječe moguće posljedice, imajući u vidu činjenicu da su motociklisti ugroženija kategorija učesnika u saobraćaju koji zadobijaju teže povrede, na šta utiču kako okolnosti nepropisnog ponašanja samih motociklista, ali i nepažnja drugih učesnika prema njima.

Iz banjalučke Policijske uprave navode i da su dvojica motociklista povrijeđena u odvojenim nezgodama koje su se dogodile u petak i subotu, 24. i 25. maja, na području Banjaluke i Laktaša.

U nezgodi na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor, u mjestu Prijakovci, u Banjaluci, povrijeđen je motociklista čiji su inicijali Z.P, dok je motociklista A.Đ. povrijeđen na magistralnom putu Jakupovci-Gradiška, u Laktašima.

O saobraćajnim nezgodama je obaviješten dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva, koji je naredio da se preduzmu mjere s ciljem utvrđivanja svih okolnosti nastanka saobraćajnih nezgoda i odgovornosti učesnika.

Izvor: Srna

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: