Od Borca u Evropi do opstanka u ligi!


Fudbaleri Borca nakon prozivke danas su počeli pripreme za novu sezonu. Igrače je prozvao, od danas i zvanično prvi trener kluba Igor Janković, koji više nema prefiks v.d. Uprava kluba odlučila je da koordinator sportskog sektora bude i zvanično šef struke u Platonovoj.

Prvi i osnovni cilj je da što prije osiguramo opstanak, a poslije toga da napadnemo i to šesto mjesto, ako to bude moguće, a šanse postoje. Ekipa neće imati pritisak moranja, juriša na to šesto mjesto. Želimo postaviti zdrave temelje za sljedeću sezonu, kada će plasman u šest biti imperativ, jasan je Vico Zeljković, potpredsjednik Borca.

Mladom stručnjaku na prvoj prozivci pred nastavak sezone javilo se 27 igrača, od čega pet novajlija, Armin Mahović, Mahir Karić, Danijel Majkić, Stefan Dujaković i Miloš Žeravica.

Sa prvim timom će trenirati: Dejan Glišić, Neven Bunić, Branko Peno, Dejan Zarić i Vladimir Kremenović. Borac je napustilo 11 igrača: Boris Raspudić, Asmir Avdukić, Mahir Karić, Miloš Đorđević, Borisav Erić, Miloš Kukić, Ivan Delić, Uroš Mirković, Rio Suzuki, Goran Galešić i Ivica Guberac. Sa svima njima je sporazumno raskinuta saradnja, a klub je od Karićevog transfera prihodovao određena sredstva.

Stručni štab Igora Jankovića, pored Marka Maksimovića i Radovana Gajića čine i kondicioni trener Nemanja Zlojutro, te Milan Ozren, novi pomoćni trener.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI