Nove trase gradskog prevoza

Novi jednosmjerni saobraćaj napravio je popriličnu pometnju kod vozača, ali i kod Banjalučana koji koriste gradski prevoz i vozača koji voze autobus.
Naime, neka autobuska stajališta na koja su ljudi navikli da stoje u centru grada promijenila su svoju lokaciju.

Tako, autobusi koji su saobraćali kroz Kralja Petra Prvog Karađorđevića i išli prema Vladi Republike Srpske, sada saobraćaju duž ulica Kninska-Vidovdanska-Prvog krajiškog korpusa i nastavljaju put prema parku Mladen Stojanović.
Iz Grada Banjaluka su za Srpskainfo rekli da su u skladu sa novim režimom saobraćaja dijelom izmijenjene i trase autobuskih linija, te u vezi s tim i elementi linija, uključujući i formiranje novih autobuskih stajališta.
-Naime, formirana su dva autobuska stajališta i to Park “Petar Кočić” koji je pandan stajalištu kod RК “Boska” i stajalište kod Narodne Skupštine Republike Srpske u Vidovdanskoj ulici, koje pandan prethodnom stajalištu Arhiva Republike Srpske/Fabrika duvana – istakli su oni.

Ovim izmjenama je predviđeno da svi putnici koji su koristili stajalište kod RК “Boska” sada koriste stajalište kod Parka “Petar Кočić”, odnosno oni koji su koristili stajalište kod Arhiva Republike Srpske sad koriste stajalište kod Skupštine.

-U narednim danima biće izvršeno prebacivanje i nadstrešnica i opremanje stajališta dodatnim elementima – rekli su iz Grada Banjaluka.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: