Nekadašnji komandant rado viđen gost

Potpredsjednik DNS-a i predsjednik GO DNS Banja Luka, Radislav Jovičić, bio je gost na svečanosti povodom dana opštine Stanari, najmlađe opštine u Republici Srpskoj.

Radislav Jovičić  dobro poznaje taj kraj i njegove mogućnosti jer je proveo nekoliko godina radeći kao zamjenik, a zatim i kao komandant 5. odreda specijlne policije, sa sjedištem u Doboju.

Demokratski narodni savez dio je vladajuće većine u ovoj izrazito razvijenoj opštini.

Ovdje žive dobri i vrijedni ljudi, raduju me informcije da je opština Stanari u dobrom položaju i da je vratila veliki dug koji je zatekla od prošle vlasti. Veliki broj projekata se pokreće u ovoj opštini i sa ponosom kažem da je Demokratski narodni savez dio tih projekata i dio promjena koje se dešavaju, izjavio je Jovičić.

Prilikom posjete opštini sa članovima GO DNS Doboj, predsjednikom i odbornikom Dejanom Kovačevićem, Mladenom Lazarevićem, takođe odbornikom i Goranom Đurkovićem, članom Gradskog odbora Jovičić je analizirao do sada urađeno i najavio još svijetliju budućnost za žitelje najmlađe opštine u Srpskoj.

Demokratski narodni savez je trenutno najjača opoziciona partija u Doboju. O djelovanju u Skupštini i planovima za predstojeće projekte i inicijative, razmijenio je ideje sa  predsjednikom OO DNS Stanari  Gavrićem koji je ujedno i odbornik DNS-a u ovoj opštini.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: