Najmlađa stranka a već se raspada?

Nakon što je rukovodstvo i članstvo Opštinskog odbora Narodne partije Srpske (NPS) iz Brčkog napustilo ovu stranku, danas je to uradio i predsjednik OO NPS Donji Žabar i kompletan odbor u Donjem Žabaru, saznaje portal Dešavanja u Bijeljini.

Zajedno sa odborom iz Lopara, koji je još ranije raspušten, i OO Brčko, OO Donji Žabar je ukupno treći na Izbornoj jedinici 6 (bijeljinskoj regiji) koji je istupio iz ove stranke.

Predsjednik OO NPS-a Donji Žabar Joco Pantelić rekao je za Dešavanja u Bijeljini da su razlozi njegove neopozive ostavke neslaganje sa načinom rada predsjednika stranke Darka Banjca i imenovanje za nosioca kandidatske liste na bijeljinskoj regiji.

-Takav potez će značajno ugroziti rezultat Narodne partije Srpske na narednim izborima-ukazao je Pantelić.

On dalje tvrdi da je rukovodstvo NPS-a ovakvom odlukom prioritet dalo kandidatima nedovoljnog stranačkog kapaciteta i potencijala.

-To je poznato brojnim članovima i građanima na bijeljinskoj regiji, nauštrb kvalitetnih i stručnih kadrova. Stoga, ne želim da budem dio stranke, čije rukovodstvo provodi štetne odluke u interesu pojedinaca i ugrožava rezultat NPS-a-zaključio je Pantelić.

Pantelić je uputio punu podršku Đorđu Popoviću, jednom od osnivača NPS-a, koji je juče istupio iz ove stranke.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI