Na tribinama u Rusiji vioriće se “Nektar zastava”.

Navijačka podrška iz Banjaluke i Republike Srpske na tribinama je u petak, 22. juna na meču Srbija – Švajcarska.. Prijatelji iz banjalučkih naselja Rosulje i Nova varoš prije nekoliko dana otputovali su na Mundijal uz podršku nekoliko banjalučkih preduzeća, među kojima je i Banjalučkja pivara.

Želim da izrazim veliku zahvalnost Banjalučkoj pivari jer je nagradila našu vijernost i odanost Nektar pivu i preuzela na sebe troškove puta”, rekao je Branko Kurbalija jedan od učesnika grupe navijača Srbije.

Na put od 7000 kilometara odlučili su se iz ljubavi prema najvažnijim sporednim stvarima na svijetu, kako kažu fudbalu i Nektar pivu.

Banjalučka pivara odlučila je da nagradi prijateljstvo i uzajamno poštovanje, koje ovi Banjalučani njeguju već 30 godina. Poslovanje Banjalučke pivare je u potpunosti posvećeno jačanju i podršci široj društvenoj zajednici, ali i istinskih ljudskih vrijednosti na koje su nas ovoga puta podsjetili ovi Banjalučani. Upravo iz tog razloga, mi smo se odlučili da podržimo njihov san i pomognemo im da otputuju u Rusiju”, poručili su iz Banjalučke pivare.

Banjalučka pivara ovoj grupi navijača želi srećan put, a sve ljubitelje Nektar piva podsjeća da je u toku i velika nagradna igra „Šalji i vozi”. Osim glavne nagrade, automobila Fiata 500, do 9. avgusta sve učesnike nagradne igre očekuje 480 dnevnih nagrada.

Banjalučani kreću put Rusije da podrže Orlove

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: