Od 20. juna više regulacionih planova na javnom uvidu

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost o izlaganju nacrta regulacionih planova na javni uvid u vremenu od 20. juna do 20. jula 2018. godine:

NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA „PAVLOVAC – KRNDIJE“:

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi uz Lipljansku ulicu i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Industroprojekt“ Banja Luka, Ulica Cerska br. 2, u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama Mjesne zajednice Saračica, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova.

NACRT REGULACIONOG PLANA „JUG 3“:

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između Bulevara vojvode Stepe Stepanovića, Bulevara Desanke Maksimović i Ulice Majke Jugovića u Banjoj Luci i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća Instituta za građevinarstvo „IG“ Banja Luka, Ulica Kralja Petra I Karađorđevića br.92-98, u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama Mjesne zajednice Starčevica, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova.

NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA STAMBENIH NASELJA LAZAREVO 1, 2, 3:

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi uz Ulicu Knjaza Miloša i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Industroprojekt“ Banja Luka, Ulica Cerska br. 2, u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama Mjesne zajednice Lazarevo 1, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova.

NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA STAMBENOG NASELJA „BORIK“:

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između ulica; Bore Stankovića, Miše Stupara i Gundulićeve ulice i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Urbis centar“ Banja Luka, Bulevar vojvode Stepe Stepanovića br. 101 a, u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama Mjesne zajednice Borik 2, svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova.

NACRT REGULACIONOG PLANA „CENTAR-ZAPAD 1“:

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između ulica: Jovana Dučića, Ranka Šipke, Krajiških brigada i Ive Andrića i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Urbis centar“ Banja Luka, Bulevar vojvode Stepe Stepanovića br. 101a, u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i u prostorijama Mjesne zajednice Centar 2,  svakim radnim danom u vremenu od 8.00 do 16.00 časova.

Nacrti planova objavljeni su i na ovoj internet stranici.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 20. jula 2018. godine svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrte, i to upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrti biti izloženi ili ih dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banje Luke – Odjeljenju za prostorno uređenje .

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI