Još jedna “Novogodišnja čestitka”! Banjaluka protiv istinskog ljubitelja životinja

Udruženje građana “Kerber” koje se već godinama stara o napuštenim i povrijeđenim životinjama, dobilo je svojevrsnu “novogodišnju čestitku” od Uprave grada Banjaluka. Naređeno im je da do 21.januara raspuste azil za napuštene životinje u Drakuliću i da sa zemlje koja je u vlasništvu grada uklone sve boksove za pse i da je predaju gradu na korištenje.

Ova odluka ne bi bila toliko šokantna da je riječ o udruženju koje je na “jaslama” budžeta grada Banjaluka za potrebe zbrinjavanja napuštenih životinja. Udruženje Kerber sa osnivačem Goranom Milojevićem, već godinama o svom trošku, čistim entuzijazmom i ljubavlju prema životinjama spasava napuštene životinje i udomljava ih.

Grad Banjaluka je u posljednjih 7 godina potrošo više od milion KM za zbrinjavanje pasa lutalica. Ta sredstva nisu vidjeli u “Kerberu”, ali rezultati njihovog rada u spasavanju i udomljavanju napuštenih životinja već godinama su vidljivi svakom stanovniku Banjaluke, ali očigledno ne i službenicima u Upravi grada Banjaluka.

U obaviještenju koje su dobili nema obrazloženja, ali podebljanim slovima je zato ispisano “HITNO”!

 

 

 

 

Srećan rođendan! Banjalučki spasilac životinja o projektu “Kerber”

Video-Mala sova je spašena. Nije jedina životinja kojoj je pomogao Goran Milojević

Foto Vijest/Bora Đorđević počasni predsjednik “Kerbera”

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: