Grijanje do petka

S obzirom na vremenske prilike i niže spoljašnje temperature, sezona grijanja u Banjaluci produžena je i nakon 15. aprila i trajaće do petka, 28. aprila, poručili su iz “Eko toplana”.

“Iako je prema Odluci o opštim uslovima za proizvodnju, isporuku i korištenje toplotne energije zvanični završetak sezone 15. april, odnosno kada srednja dnevna temperatura dva dana uzastopno iznosi preko 12 stepeni, od početka obavljanja komunalne djelatnosti 2018. godine, ‘Eko toplane’ su kao društveno odgovorno privredno društvo, kojem je prioritet zadovoljan korisnik, završavale sezonu i nakon što su stečeni propisani uslovi, kako bismo našim potrošačima obezbijedili komfor boravka u stambenim i poslovnim prostorima”, kažu iz “Eko toplana”.

Podsjetili su korisnike da se od 1. aprila u skladu sa Zaključkom o davanju saglasnosti na povećanje cijena proizvodnje i isporuke toplotne energije, koji je donijela Skupština grada Banjaluka na sjednici održanoj 22. marta, primjenjuje korigovana cijena grijanja.

Kako navode, Zaključak Skupštine grada sa novim tarifnim sistemom nalazi se na sajtu “Eko toplana” www.ekotoplanebanjaluka.com.

“Računi za april biće obračunati u skladu sa ovim zaključkom, po korigovanim cijenama”, rekli su iz “Eko toplana”.

Izvor: Nezavisne

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI