DNS predstavio listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Banjaluka

Gradski odbor DNS Banjaluka danas je u 11 časova u hotelu “Bosna” predstavio listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Banjaluka.

Prisutnima se obratio i predsjednik DNS Nenad Nešić i govorio je o konsolidaciji DNS i budućim predviđanjima. “Ja vjerujem da uprkos krizama kroz koje smo prošli, DNS će u bliskoj budućnosti postati prva politička organizacija u Banjaluci i Repiblici Srpskoj. Mi smo ozbiljna organizacija, ozbiljan tim koji će na ovim izborima, ali i svakim sljedećim, pokazati snagu i opravdati povjerenje građana”, izjavio je Nešić.

Nosilac liste i predsjednik Gradskog odbora DNS Banjaluka Borivoj Obradović prisutnima je prezentovao snagu i potencijal DNS. “DNS u Banjaluci će biti jedan od odlučujućih faktora i ona politička organizacija koja će ljudima vratiti vjeru u politiku, jer mi smo tim koji će se boriti za sveopšti razvoj našeg grada i naših građana”, istakao je Obradović.

Sekretar Gradskog odbora DNS i kandidat za odbornika Ljubo Ninković istakao je potrebu veće institucionalne koordinacije izmeću graćana i gradske uprave. “Građani i njihovi problemi moraju biti u fokusu interesovanja naših institucija, naše gradske uprave”, naglasio je Ninković.

Predsjednik Organizacije mladih i kandidat za odbornika u skupštini grada Bojan Pećanac, izjavio je da “DNS predstavlja političku organizaciju u kojoj mladi ljudi predstavljaju nosioce naše politike i odlučuju u punom kapacitetu”.

Događaju su prisustvovali i mnogi funkcioneri i predstsvnici drugih gradskih i opštinskih odbora DNS.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI