DNS/Na aferu sa potvrdama o vakcinaciji upozoravamo mjesecima

Gradski odbor Demkratskog Narodnog saveza Banja Luka je još prije više od pola godine ukazivao na problem sa potvrdama o vakcinaciji, što potvrđuje i naše saopštenje iz aprila ove godine.

S obzirom da se u našoj državi sve radi stihijski i bez jasnog plana i vizije, tako prolazi i vakcinacija. Zbog neusaglašenog „QR CODE-a“ građani imaju problema prilikom prelaska u zemlje EU.

-Pozivam nadležne organe da u što skorijem roku isprave ovu grešku i omoguće našim građanima iste mogućnosti kao što imaju oni koji su vakcinisani u Srbiji. U suprotnom dajte ostavke i prepustie to nekome ko zna, može i hoće da radi svoj posao- ističe predsjednik GrO DNS BL Radislav Jovičić.

DNS ponovo pita, zašto nema potvrde o vakcinaciji sa QR kodom?

Ovo je još jedna u nizu afera koja potresa naš zdravstveni sistem. Međutim, kao što smo i prije isticali, za ovo nisu krivi naši zdravstveni radnici koji već drugu godinu prolaze kroz velike probleme boreći se sa pandemijom. Za ovakvo stanje su krivi rukovodioci institucija.

Kako očekujete da vam građani vjeruju kada svakodnevno saznajemo za nove afere? Svima nam je više dosta vaše neodgovornosti. Napustite svoje funkcije i omogućite čestitim ljudima iz zdravstvenog sistema da poprave ono što ste vi godinama uništavali- zaključuje Jovičić.

 

DNS Banjaluka pita Đajića “Gdje je potvrda sa bar kodom na vakcinama za zdravstene radnike”?

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI