DEMOS u Banjaluci obilježio Svjetski dan pismenosti

Povodom Svjetskog dana pismenosti, članice Demokratskog saveza DEMOS Banjolučanima su  priredile jedinstven događaj – veče poezije, muzike i vina pod otvorenim nebom.

Organizacija žena DEMOS-a svake godine raznim aktivnostima obilježava Svjetski dan pismenosti, dajući i na taj način doprinos očuvanju srpskog jezika i kulture.

Ove godine, vrijedne članice DEMOS-a potrudile su se da na Trgu Krajine okupe veliki broj zainteresovanih građana, koji su s uživanjem slušali stihove velikana pisane riječi, poput Alekse Šantića, Ljubivoja Ršumovića, Dobrice Erića i brojnih drugih.

Stihove su recitovale predsjednica Organizacije žena DEMOS Radmila Kocić Ćućić i kandidatkinje DEMOS-a za poslanike u Narodnoj skupšptini Republike Srpske i Predstavničkom domu Parlamenta BiH.

Druženju je prisustvovao i predsjednik DEMOS-a i nosilac liste ove stranke za Narodnu skuptšinu Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, predsjednik Gradskog odbora DEMOS-a i nosilac liste za Predstavnički dom Parlamenta BiH Slobodan Stanarević i drugi kandidati sa DEMOS-ovih izbornih lista.

DEMOS

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: