Demanti odbornika Milenka Rosića na objavljeno pismo upućeno njemu

Poštovani,

Povodom pisma koje je upućeno meni, a objavio vaš portal, pod naslovom “Milenko Rosić iz Ujedinjene Srpske bi da gasi Borac?”
U navedenom tekstu iznešene su paušalne i netačne informacije, te ovom prilikom objavljujem demant sljedećeg sadržaja:

Netačne su pretpostavke da imam ikakve veze sa vaterpolo klubom “Borac” i sa njihovom školom, moja odbornička pitanja bila su usmjerena Odjeljenju za sport i kulturu, na čijem je čelu Mirna Savić-Banjac.

Povod mojih pitanja bio je dopis broj 17-09/21, koji sam dobio od vaterpolo kluba “Banja Luka” koj su dobili svi odbornici, kao i gradonačelnik i predsjednik Skupštine, ali sam jedino ja bio taj koji je želio da izađe u susret vaterpolo klubu “Banja Luka” te sam postavio to pitanje.

Odgovor sam dobio od Načelnice odjela za sport i kulturu, u kojem piše da je vaterpolo klubu “Banja Luka” dodjeljeno 12 termina na Gradskom olimpijskom bazenu, ali u praksi to nije ispoštovano.

Smatram da je neodgovorno i bezobrazno da se na mene huškaju roditelji i navijačke grupe, zbog legitimnog odborničkog pitanja.

Lično sam svoj život posvetio sportu, i cilj mi je da grad Banja Luka bude grad omladine i sporta, i lično ću se zalagati da bude što više sportskih klubova, i da se ne djelimo na tabore, već da se ujedinimo u ljubavi prema sportu, što je suprotno optužbama koje su iznesene protiv mene, i smatram da je neprofesionalno što se u sve ovo dovodi moja stranačka pripadnost, ili moj odnos sa određenim pojedincima. Ja sam odbornik Skupštine grada, i čvrsto stojim iza svojih postavljenih pitanja.
Takođe, ograđujem od međusobnih sukoba dva vaterpolo kluba u Banjaluci. Njihove nesuglasice treba da riješe institucije koje su za to nadležne.

S poštovanjem,

Milenko Rosić
Odbornik Ujedinjene Srpske u Skupštini grada Banjaluke

Milenko Rosić iz Ujedinjene Srpske bi da gasi Borac?

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: