Zbog zimskih praznika produženo radno vrijeme ugostiteljima

Ugostiteljski objekti, osim onih u stambenim zgradama, od sutra do 15. januara mogu raditi duže u odnosu na uobičajno radno vrijeme, saopšteno je iz Gradske uprave.
Ugostiteljski objekti neograničeno mogu raditi za 1, 2. 7. i 14. januar 2020. godine.

Ostalim danima restorani, ugostiteljski objekti za ishranu i piće mogu raditi od 7 do 1 čas poslije ponoći, a vikendom do 2 časa.

Ugostiteljski objekti kojima je dodijeljen znak kvaliteta “zlatna kašika” goste mogu primati do 2 časa radnim danima i vikendima do 3 časa.
Noćni klubovi i diskoteke mogu raditi od 19 do 4 časa, odnosno do 5 časova petkom i subotom, a saloni za posebne prilike do 4 časa.

Ugostiteljski objekti smješteni u stambeno-poslovnim objektima kolektivnog stanovanja, rade u skladu sa radnim vremenom propisanim Odlukom, i to: od 7 do 23 časa, radnim danima i vikendom.

Ugostiteljski objekti u stambeno-poslovnim objektima kolektivnog stanovanja, kojima je dodijeljen znak kvaliteta “zlatna kašika” rade od 7 do 24 časa, radnim danima, a do jedan čas petkom i subotom. Zaključak je donesen na zahtjev Turističke organizacije grada radi ukazane potrebe za dužim radom ugostiteljskih objekata, u vrijeme novogodišnjih praznika.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: