OVO JE STARA VIJEST !

Ukoliko kupite nešto u inostranstvu, vrlo brzo će te da saznate da ste vi i svi stanovnici Bosne i Hercegovine pod strogim sankcijama. Sankcije nisu “udarile” Zapadne sile već domaći, lokalni, političari u crnim limuzinama, gladnim stomacima i još gladnijim očima.
Sankcije se kontrolišu na ulazu u Bosnu i Hercegovinu na samoj granici, kako već i treba da funkcionišu prave sankcije.

Istina ove  sankcije smo “udarili” sami sebi, odnosno natovarili su nam ih naši političari koji primaju minimalnu platu od 4,500 KM do rekordnih 7,700 KM za donošenje sankcija poput ovih.

Šta će građanima Bosne i Hercegovine više od onoga što već imaju u svojim krvlju natopljenim dvorištima? Šta će njima više od onoga što im dozvole “nabrekli političari” u kompletićima, uskim odjelima i crnim limuzinama. Šta građani BiH ima da kupuju u inostranstvu pored švercersko političko pogodnih predstavništava i preprodavaca.

Ono što je van granica BiH treba da bude dostupno i isključivo dostupno samo nabreklim politčarima koji upravljaju našim životima. Samo oni treba da putuju, kupuju i žive, jer samo oni i uzak krug ljudi oko njih i njiohovih porodica, mogu to sebi da priušte!!!

Naš Banjalučanin Igor Crnadak to najbolje zna jer spada u grupu “nabreklih”. Kao ministar je našim parama i nametajući nama sankcije, sa svojim kolegama sa posla, proputovao svijeta u vrijednosti dva miliona KM. DA DVA MILIONA KONVERTIBILNIH MARAKA ! ! !

Odakle Igoru, Miloradu, Mladenu, Vukoti i ostalim od moći i vlasti nabreklim političarima novac za silna putovanja, sekretarice i lajanje na televizijama i radiju?
Ovaj tekst je izazvan činjenicom da za kupljni proizvod koji je plaćen 76 KM sa prevozom, mora da se plati CARINA OD 85KM. Uz račun je stigla i opomena da u slučaju greške prilikom ispunjavanja formulara se plaća kazna od 20 KM, a možete dobiti i prekršajni nalog!

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI